1. آزمایش تعیین تقلبات چای با روش بیوتکنولوژیکی
  2. انتخاب ادويه مناسب براي غذا (سال 1393)
  3.  پاک کن و بسته بندی ماهی تازه
  4. تزئین کننده کیک (1392)
  5. تکنیسین آزمایشگاه کارخانه تولید آبمیوه
  6. تهیه سینی اردور ( سال 1394)
  7. تهیه نان خرمایی
  8. تهیه نوشیدنی ها ( سال 1394)
  9. تولیدکننده خانگی اسانس و عرقیات گیاهی 
  10. حلوا پز سنتي آذربايجان شرقي (سال 1393)
  11. فتيرپزي سنتی اراک
  12. فربان پایه-فردار پایه (سال 1392)
  13. فروشنده قنادي (سال 1393)
  14. كنترل بهداشت و ايمني در واحد غذا و نوشيدني (سال1393)
  15. کیک پز بدون فر (سال 1393)
  16. مديريت فرآوري سويا